Cum să cumperi

Fiecare vanzator tasteaza denumirea articloului pus la vanzare si introduce o descriere cat mai exacta. Motorul de cautare iti afiseaza rezultatele filtrate in functie de cuvintele cheie pe care tu le-ai introdus in casuta de cautare.
Apoi tu alegi din rezultatele afisate articolul care te intereseaza si contactezi vanzatorul.

În momentul în care cauți un produs, încearcă să pleci de la cuvinte simple, cuvinte cheie. Începe prin a fi cât se poate de precis și închei prin a fi cât mai generalist.
Dacă îți dorești un telefon iPhone de 128MB, scrie la căutare doar 128MB. Dacă insiști pe cuvinte precum Telefon Mobil iPhone, ignori faptul că cineva poate nu știe să scrie acei termeni sau a optat pentru folosirea abrevierii sau prescurtări în titlu de exemplu; tel Ifhone 128MB.
În același timp, doar termenul Telefon este superficial. Cineva poate a scris în titlu produsului telefon Mobil Apple, iar pentru că te-ai fixat pe iPhone, nu vei vedea acel anunț printre rezultate.

În situația în care îți dorești un laptop, începe prin a-l căuta în orașul în care ești. Încearcă să nu scrii specificații tehnice la căutare. Foarte multe anunțuri online sunt de forma “laptop Asus”. Dacă scrii ASUS ROG 2019, vei pierde câteva rezultate care în alte condiții s-ar putea să se fi încadrat în cuvintele tale de căutare.

În cazul în care vrei să cumperi ceva foarte ieftin de la cineva de pe topx.ro sau ai găsit un produs la un preț foarte bun, fă click pe numele vânzătorului. Afișează toate produsele pe care acea persoană le are la vânzare. În acest fel, s-ar putea să găsești niște “rarități” suprinzătoare.

Inainte de a cumpăra un articol amintiți-vă de Sfaturile de Siguranță

RON Leu românesc