Cum să vinzi

Este neasteptat de simplu să pui un anunț gratuit pe topX.ro.

In primul rand trebuie sa ai un cont valid. Pe desktop, doar dai click pe butonul mare din partea de sus marcat “Anunț GRATUIT”. Tastezi denumirea anunțului, faci cateva poze, introduci un preț, apoi o descriere cat mai detaliată si gata anuntul tau este publicat pe platformă.

Si totusi este bine să ai in vedere cateva aspecte care iti vor fi utile pentru o vanzare cat mai rapidă.

Să începem cu titlul

Încearcă să profiți la maxim de spațiul pe care ți-l pune la dispoziție topX.ro pentru a vinde mai repede un produs sau serviciu. Încearcă să te gândești la acel camp ca la regulile de SEO de pe Google, unde trebuie să introduci cuvinte cheie. Dacă vrei să vinzi repede ceva, este necesar ca articolul tău să iasă în față la cât mai mulți termeni de căutare

Descrierea

Include in descrierea articolului formulări prietenoase.
Nu uita să introduci și în descriere cuvinte cheie. Această tehnică de publicare este foarte eficientă pentru o afișare cât mai bună în rezultatele căutărilor și  va scoate în evidență produsul sau serviciul pe care dorești să îl vinzi pe platforma topX.ro. 

Detaliile

In această secțiune trebuie doar să bifezi selecțiile care sunt cele mai potrivite pentru produsul sau serviciul pus la vanzare.
Această secțiune este foarte importantă, intrucat cu cat esti mai exact in selecțiile pe care le alegi cu atat sunt mai mari șansele ca oferta ta sa fie gasită mai repede de către potențialii cumpărători, deci nu fi superficial in a bifa acele opțiuni.

Pretul

Aici este destul de clar și nu prea ai ce să greșești.
Alegi opțiunea de plată si introduci prețul pe care il doresti. Totusi este important să verifici de două ori aceasta secțiune, in special dacă ai seletcat opțiunea “Ofertă” si mai ales campul cu perioada in care se desfașoară Oferta.
Pentru ca potențialii tăi clienti să nu fie derutați de prețuri multiple, așa cum este menționat si in Regulile de Publicare, trebuie să nu ai in Descriere alt preț decat cel introdus in această secțiune.

Adresa

Evident fiecare client vrea să știe unde se poate intalni cu tine pentru a vedea articolul și pentru intra in posesia bunului achiziționat de la tine.
Aici trebuie să selectezi Județul, iar pentru o mai mare exactitate, tragi cu mouse-ul marcatorul pe hartă.

Media

O poză face cat 1000 de cuvinte, dar o poză reală, chiar dacă este de slabă calitate, generează mai mult interes decât cinci sau zece fotografii copiate de pe internet.

Setează aparatul foto sau telefonul pentru ca imaginile realizate să fie de cea mai bună calitate.
Recomandarea este ca formatul sa fie 4:3.
Pozele la o rezoluție mare sunt cele mai bune, dar verificați limita rezoluției, să nu depășiți 10MB.
La secțiunea Media poti să introduci imagini, clipuri video și documente in format .pdf.
Imaginile pot fi rearanjate cu mouse-ul prin drag and drop, iar prima imagine va fi imaginea reprezentativă, prima imagine a articolului publicat.
Pozele și clipul video pe care le-ai facut pentru articolul tău pus la vanzare trebuie să fie cât mai frumoase și atractive.

Promovare

Promovarea poate fi realizată la ultimul pas din publicarea articolului, sau după ce ai publicat articolul prin apăsarea butonului “Editează”

RON Leu românesc