Despre topX.ro

Istoric

Ce înseamna topX ?

Denumirea a luat naștere de la “top exchange / goods monetization”. Pe scurt, ne-am gândit la vânzari accelerate ale produselor și serviciilor.

Ne-am dat seama că era aproape imposibil că toate persoanele să își creeze propriul site web. Serviciile tradiționale de găzduire web sunt pur și simplu prea complicate, consumatoare de timp și costisitoare de gestionat.

Topx.ro este noua platforma online cu ANUNTURI GRATUITE în care reușești să vinzi și să cumperi produse și servicii în România într-un mod prietenos și de succes.

Topx.ro este platforma online in care reuşeşti să găseşti sau să oferi produse şi servicii în România.

Cine suntem

Suntem o echipă românească tânara cu o atitudine pozitivă, pasionați și încrezatori în ceea ce facem, însă cel mai mult credem în oameni și în experiența partenerilor noștri care știu încotro au pornit și unde vor să ajungă.
TopX.ro este următorul nivel de platforma online de vânzari. Uită de platformele învechite, obositoare și exagerat de scumpe. Prin topX.ro vei avea un partener de încredere, solid, prietenos și foarte accesibil.

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi soluții imediate nevoilor tale și de a reda o vizibilitate cât mai mare anunțurilor gratuite cu produse și servicii pe care vrei să le publici. 
De la autovehicule la imobiliare, locuri de muncă, electrocasnice și echipamente, găsești o gama variată de categorii, menite să acopere orice tip de nevoi. Fie că ești persoană privată sau afacere, cu noi vei avea succes.

Fiecare cont nou primește automat 1.000 de ANUNTURI GRATUITE.

Aici ai posibilitatea să postezi anunțuri GRATUIT, într-o comunitate de oameni care, la fel că și tine, caută și oferă produse de orice fel. Am dezvoltat special câteva categorii particulare pentru a stimula și încuraja producătorii români, precum “Alimentare și Băuturi”, “Mărfuri En-gross/Vrac” și altele. Punem la dispoziție o categorie nouă denumită “Edtitoriale” unde poți scrie și publica articole despre diverse sectoare profesionale cât și rețete culinare, pagina ta personală de blog.

Mai mult, dacă vrei să îti promovezi produsele și serviciile, îti punem la dispoziție Profilul Afacere care este un sistem modern de afișare, ce are rezultate imediate pentru ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă în mediul online. Sisteme ultra moderne de micro-plăti pentru diverse promovări cât și abonamente foarte accesibile dezvoltate pentru toate nevoile.

Valori

Ne apreciem clienții și ne dorim să vă cunoaștem bine. Suntem români și am creat un serviciu online pentru români. Oricine poate începe imediat să câstige bani publicând produsele ori serviciile pe topX.ro.

UNIM 20 MILIOANE DE ROMÂNI

RON Leu românesc