Despre topX.ro

Istoric

Topx.ro a început în 2020. Ne-am dat seama că era aproape imposibil ca toate persoanele să își creeze propriul site web. Serviciile tradiționale de găzduire web erau pur și simplu prea complicate, consumatoare de timp și costisitoare de gestionat.

Topx.ro este platforma online in care reuşeşti să găseşti sau să oferi produse şi servicii în România.

Cine suntem

Suntem o echipa cu o atitudine pozitivă, pasionati si increzatori in ceea ce facem, insa cel mai mult credem in oameni si in experiența partenerilor nostri care stiu incotro au pornit si unde vor sa ajungă .

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi soluții imediate nevoilor tale și de a reda o vizibilitate cât mai mare anunțurilor cu prduse si servicii pe care vrei să le publici.
De la autovehicule la imobiliare, locuri de muncă, electrocasnice și echipamente, găsești o gamă variată de categorii, menite să acopere orice tip de nevoi.

Aici găsești posibilitatea să postezi anunțuri gratuit, într-o comunitate de oameni care, la fel ca și tine, caută și oferă produse de orice fel.

Mai mult, dacă vrei să iti promovezi produsele şi serviciile, îți punem la dispoziție Profilul Premium care este un sistem modern de afișare, ce poate avea rezultate imediate pentru ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă in mediul online.

Valori

Ne apreciem clientii si vrem sa ii cunoastem bine, dorindu-ne sa le intelegem si sa le satisfacem nevoile.

 

 

RON Leu românesc