Avantaje pentru vânzătorii pe topX.ro

Este surprinzator de simplu sa vinzi pe topX.ro, chiar daca nu ai un site?
In acest moment comertul online nu mai este o enigma, dar daca vrei sa iti extinzi afacerea de vanzare de produse si/sau servicii, sau doar ai un produs pe care doresti sa il vinzi, iti prezentam cateva dintre avantajele pe care le ai atunci cand esti utilizator si vinzi pe topX.ro.

1. Experienta nu este necesara
Noua tehnologie ne-a permis sa realizam una dintre cele mai simple platforme de publicare anunturi din Romania. topX.ro iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a putea sa iti vinzi produsele si serviciile intr-un mod profesionist.


2.Nu este nevoie sa realizezi si sa investesti bani intr-un site
In platforma noastra poti sa vinzi produsele fara sa investesti bani pentru achizitionarea unui domeniu , spatiu pe un server si sa pierzi timpul cu toate setarile necesare pentru crearea si promovarea unui site de comert online.


3. Poti sa vinzi chiar din prima zi de la crearea contului pe topX.ro
Imediat dupa publicarea anuntului tau beneficiezi de o expunere in fata a mii de vizitatori, iar produsele tale isi pot gasi cumparatori chiar din prima zi. 


4. Fara comisioane sau taxe
In platforma topX.ro nu se plateste niciun fel de comision sau alte taxe. Tu stabilesti pretul, tu vinzi, iar legatura este direct cu cumparatorul interesat de produsele si serviciile oferite de tine.


5. Ai acces la statistici utile direct in contul tau
Informatiile pe care le ai in contul tau de utilizator reprezinta un instrument foarte util urmarirea evolutiei produselor si serviciilor puse la vanzare.

 

Prin PROFILUL AFACERE, ai propriul tau site web fix in 5 minute prin costuri infime, incepi imediat sa vinzi si sa castigi bani ! Dezvolta-ti Afacerea !

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Comments (0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

RON Leu românesc