?>
Ceasuri de Mana

CEASURI DE MANA

CASTIGA 10.000 EUR

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Categorie Destinata Tuturor Pasionatilor de Ceasuri

 • Ceasul (din slavonă časŭ, oră) este un instrument de măsurare a timpului. În mod normal, termenul „ceas” se referă la un dispozitiv ce indică ora exactă conform unui standard de timp, iar termenul cronometru la un dispozitiv ce măsoară durate de timp. Prin extensie, termenul „ceas” se utilizează și pentru dispozitive care recepționează și indică ora exactă transmisă prin satelit de un dispozitiv aflat la distanță. Ceasul se poartă la încheietura mâinii sau legat de un lănțișor și purtat în buzunarul de la vestă sau pantaloni. Ceasul de mână este cel mai utilizat ceas în ziua de azi.

 • Am creat aceasta categorie specializata denumita ceasuri de mana, unde poti vinde, cumpara, negocia si licita orice ceas. Piata ceasurilor din Romania detinute de persoane numara cateva milioane de unitati ori poate chiar cateva zeci de milioane. In consecinta era imperios necesar o platforma de vanzari cu o categorie special destinata doar ceasurilor.

 • Fa-ti cont si urca anunturile tale gratuite pe topX.ro . Primesti automat 1000 de ANUNTURI GRATUITE.

 • VINDE – CUMPARA – NEGOCIAZA – LICITEAZA

 • Prin PROFILUL AFACERE, ce il regasesti in contul tau din topX, vei avea propriul tau site web in fix 5 minute prin costuri infime, accesibile tuturor. Uite de costurile scumpe de productie ale unui site, de abonamnete la gazduiri costisitoare. Incepe sa castigi bani imediat prin PROFILUL AFACERE, urca anunturile tale.

 • Prin topX.ro poti avea propria ta Casa de Licitatii ! Fa-ti cont, completeaza toate datele corect urca cate anunturi gratuite vrei in sistem licitatie cu ceasurile tale. Simplu nu ?

 • Istoria ceasului

 • Ceasurile de mână au evoluat din ceasuri care au fost portabile, dar operate de arcuri – ceasurile cu arc au apărut prima dată în secolul 15 în Europa. Ceasuri nu au fost purtate în buzunare până în secolul 17, când ceasurile au văzut o dezvoltare mare. Înainte ca ceasurile de mână să devină populare în 1920, ceasurile erau purtate în buzunare, aveau capac și erau atașate de un lănțișor.O sursă indică proveniența cuvântului ceas în engleză (“watch”) de la un cuvânt din vechea limbă engleză woecce care înseamnă “persoană de ceas” (“watchman” în engleză), din cauză că era folosit de paznicii orașelor pentru a urmări timpul scurs pe durata schimburilor în care lucrează.

 • Conceptul de ceas de mână merge înapoi la producerea celor mai vechi ceasuri din secolul 16. Elisabeta I a Angliei a primit un ceas de la Robert Dudley, în 1571, descris ca fiind un ceas de mână. De la început, ceasurile de mână au fost purtate aproape exclusiv de femei, în timp ce bărbații au folosit ceasuri de buzunar până la începutul secolului 20.

 • Primii bărbați care au purtat ceasuri de mână au fost oameni militari, spre sfârșitul secolului 19, atunci când a devenit importantă sincronizarea tacticilor în timpul războiului, fără a folosi semnalizări care ar fi atras atenția inamicului dezvăluind astfel planurile.

 • Primul ceas simplu făcut a fost cu siguranță numai un băț simplu înfipt în pământ, oameni puteau astfel să folosească “ceasul solar” pentru a vedea cum se mută umbra în jurul lui și face o umbră diferită în funcție de poziția soarelui pe cer.

 • Ceasurile de mână sunt apreciate ca forme de bijuterii sau ca forme de artă care pot fii colectate în loc de a fi numai forme de a afla timpul. Asta a creat multe piețe diferite pentru ceasuri de mână, variind de la ceasuri foarte ieftine care sunt folosite numai pentru a vedea timpul, la ceasuri care sunt foarte scumpe și sunt folosite de oameni care au mulți bani și vor o formă de a arăta câți bani au.

 • Ceas elegant cu pietre prețioase sau diamante.

 • În mod normal, ceasurile bărbătești sunt pentru ocazii mai deosebite (etichetă formală), sau pentru viața de zi cu zi sunt aurii, subțiri și simple fără design special. Oricum, ceasurile cu tentă sportivă au început să devină din ce în ce mai mult acceptate pentru evenimente de etichetă formală. Marea majoritate a ceasurilor de damă au încrustate pietre prețioase sau diamante pe cadran, în jurul cadranului, sau până și pe brățară.

 • Spațiu

 • Condițiile speciale pe care astronauții le întâmpină în spațiu (de exemplu gravitate zero) au nevoie de ceasuri speciale testate pentru asemenea condiții. În timpul primului zbor uman în spațiu din 12 aprilie 1961, Iuri Gagarin avea la mână un ceas Shturmanskie (scrierea fonetică a cuvântului rusesc Штурманские care înseamnă “cel al navigatorului”). Acel ceas a fost fabricat de uzinele Первый Московский Часовой Завод, ПМЧЗ, (în traducere directă Prima Uzină de Ceasuri din Moscova.) În anii 1970, Poljot au scos o nouă fabrică de ceas care are cronometru – ceasul 3133. Este o formă modificată a ceasului “Swiss Valjoux 7734” făcut în Rusia. Mecanismul de operare este bazat pe 23 de lagăre cu pietre prețioase și învârtire manuală (43 de ore). Pe mâna lui Valeriy Polyakov, ceasul “Poljot 3133” a realizat un nou record pentru cel mai lung zbor în spațiu din istorie.

 • Scufundare

 • Ceasurile pot fi modificate ca să fie rezistente la apă. Ceasurile de acest gen sunt uneori numite “ceasuri acvatice” când sunt potrivite pentru scufundări. Organizația Internațională de Standardizare a emis un standard pentru ceasuri rezistente la apă, care în engleză se cheamă “waterproof”, multe țări au adoptat-o.

 • Nici un test definit de către Organizația Internațională de Standardizare 2281 pentru marca rezistentă la apă nu este adecvat pentru a clasifica un ceas ca fiind pentru scufundare. Ceasuri de genul acesta sunt fabricate pentru viața de zi pe zi și trebuie să fie rezistente pentru diferite activități, de exemplu înotul. Aceste ceasuri pot fi purtate în diferite condiții de presiune și temperaturi, dar în nici un caz nu pot fi purtate la o scufundare. Ceasurile sunt clasificate după nivelul de rezistență la apă, care rotund înseamnă: 1 metru = 3.3 picioare.

   

 • Resistență la apă :

 • Rezistent la apă 30 m. Bun pentru uz zilnic, de exemplu rezistent la ploaie. A nu fi folosit pentru scufundări, înot, lucru în jurul apei sau pescuit.

 • Rezistent la apă 50 m. Bun pentru înot, caiac pe ape tumultoase și pescuit. A nu fi folosit la scufundări.

 • Rezistent la apă 100 m. Bun pentru surf, înot și alte sporturi acvatice. A nu fi folosit la scufundări.

 • Rezistent la apă 200 m. Bun pentru activități maritime profesionale. Poate fi folosit la scufundări.

 • Scufundări până la 100 m. Minimum ISO standard pentru scufundări la adâncime care nu cer helium Scufundări 100m și 150m sunt ceasuri mai vechi.

 • Scufundări între 200 m – 300 m. Bun pentru scufundări la adâncime care cer helium. Clasificare tipică pentru ceasurile de scufundări actuale.

 • Scufundări la 300+ m. Bun pentru scufundări saturate (scufundări care cer helium îmbunătățit)Ceasurile clasificate pentru scufundări cu helium îmbunătățit vor avea indicative suplimentare ca să scoată în evidență acest lucru.

 • Mișcare

 • O mișcare în creația ceasului este mecanismul care măsoară trecerea timpului și afișează ora curentă (și, uneori, altă informație, inclusiv data, luna și ziua). Mișcările pot fi în întregime mecanice, în întregime electronice (potențial fără componente în mișcare), sau ar putea fi un amestec al celor două. Cele mai multe ceasuri făcute în principal pentru înregistrarea timpului, au mișcări electronice, cu mâinile mecanice de pe fața ceasului, care indică timpul.

 • Ceasurile mecanice

 • În comparație cu ceasurile electronice, cele mecanice sunt mai puțin exacte, de multe ori cu erori de cîteva secunde pe zi și sunt sensibile la poziție, temperatură [11] și cîmpuri magnetice[12]. Ceasurile mecanice sunt, de asemenea, scump de produs, necesită o întreținere și ajustare periodică, și sunt mai susceptibile să se strice. Cu toate acestea, manopera de ceasurile mecanice atrage în continuare interesul unei părți a publicului care cumpără ceasuri.

 • Ceasurile automatice

 • Un ceas automatic este un ceas care deruleaza arcul principal de o mișcare mecanică prin mișcările naturale ale corpului purtatorului. Primul mecanism întoarcere automată a fost inventat pentru ceasuri de buzunar în 1770 de Abraham-Louis Perrelet[13], dar primul ceas de mână cu “întoarcere automată” sau să fie complet “automat” a fost inventat de un reparator de ceasuri britanic pe nume John Harwood, în 1923. Acest tip de ceas are o constantă de tensionare, fără nici o acțiune specială din partea purtătorului, funcționează printr-o greutate automată, numita rotor de tensionare care se rotește cu mișcarea de încheietură a mâinii purtătorului. Ceasuri de auto tensionare, de obicei, pot fi, de asemenea, tensionate manual.

 • Cadran :

 • Analogic

 • În mod normal, ceasurile indică timpul în mod analog prin intermediul unui cadran și cel puțin două ace indicatoare: unul pentru oră și altul pentru minute. Multe ceasuri sunt dotate și cu al treilea ac indicator, pentru secunde. La ceasurile mecanice cu acționare electrică („quartz”), secundarul se mișcă sacadat, la fiecare secundă, spre deosebire de cele cu arc, la care secundarul pare se aibă o mișcare continuă, cu toate că se mișcă în incremente foarte mici.

   

 • La marea majoritate a ceasurilor modul de afișare analogic este preferat celui digital din cauză că cei mai mulți oameni îl consideră mai ușor de citit. Oricum, în cazul cronometrelor, exactitatea și modul de afișare sunt mult mai importante. Marea majoritate a ceasurilor sunt fabricate pentru a fi purtate la mâna stângă, având butonul de învârtire a arcului pe partea dreaptă a cadranului.

 • Digital

 • Un ceas digital pur și simplu prezinta timpul ca un număr, de exemplu, 12:08 în loc de o mână scurtă orientată spre numărul 12 și o mână lungă între numărul 2 și 3 pe cadran. Primul ceas electronic digital, un prototip Pulsar LED-uri fabricat în 1970, a fost dezvoltat de “Hamilton Watch Company”. În aprilie 4, 1972, Pulsar a fost gata pentru a fi vândute. A fost făcut din aur de 18 carate, și vândut pentru $2,100. Ceasul a avut o diodă emițătoare de lumină roșie (LED-uri) de afișare. Ceasuri făcute cu LED-uri digitale erau foarte scumpe chiar prea scumpe pentru comune consumator până în 1975, când “Texas Instruments” a început să producă ceasuri cu LED-uri în interiorului de o carcasă de plastic.

 • Tipuri de ceasuri:

 • Ceas de perete obișnuit

 • Există multe diferite tipuri de ceasuri care au diferite utilizări, le putem distingem după modul de funcționare:

 • Ceasuri solare, care indică timpul solar adevărat – ceasurile acestea folosesc soarele pentru a indica ora.

 • Cadranul solar

 • Gnomonul

 • Clepsidre – pot fii găsite cu nisip sau cu apă

 • Lumânare gradată

 • Ceasuri mecanice

 • Ceas cu pendul (ce utilizează un pendul gravitațional)

 • Ceas cu pendul de torsiune

 • Ceas cu balansier (ce utilizează un pendul elastic)

 • Ceas electromecanic

 • Ceas electronic – care în ciuda numelui, măsoară timpul pe baza unui fenomen mecanic, și anume vibrația unui cristal de cuarț

 • Ceas atomic – ce utilizează oscilațiile produse de un dispozitiv de tip laser.

 • După utilizare și formă ceasurile pot fi:

 • Ceasuri de perete (cu pendulă), ceasuri de turn (orologii)

 • Ceasuri de buzunar, ceasuri de mână

 • Ceasuri deșteptătoare

 • Ceasuri pentru scufundători

 • Ceasuri pentru piloți

 • Ceasuri astronomice

 • Ceasuri pentru jocul de șah

 • Funcțiile ceasului:

 • Pentru a determina o perioadă exactă de timp se folosește cronometrul, vezi Cronos – titan din mitologia greacă.

 • Tahimetru – scală pe cadranul sau de pe luneta unui cronograf, cu ajutorul căreia se pot măsura vitezele

 • Pulsometru – folosit în medicină pentru măsurarea pulsului

 • Altimetru – folosit de alpiniști pentru determinarea timpului și a altitudinii

 • Ceasuri înglobate în calculatoare de buzunar, radio, telefoane mobile etc.

 • Cronologia invențiilor:

 • circa 1280: Ceasul cu roți – în Anglia, la mănăstiri și catedrale

 • 1427: Diferite părți componente și arcul, Heinrich Arnold (d. 1460)

 • 1510: Ceasul de buzunar, Peter Henlein, (Nürnberger Ei)

 • 1657: Ceasul cu pendulă, Christiaan Huygens

 • 1755: Orologiul cu secundar, Jean Romilly

 • 1923: Ceas automatic, John Harwood

 • 1927: Ceas cu cuarț, Warren Alwin Marrison

 • 1949: Ceas atomic

 • 1967: Ceas cu unde radio, Wolfgang Hilberg (patent al companiei Telefunken)

   

 • Smartwatch (engleză pentru „ceas inteligent”) este un ceas de mână electronic („Wearable”) cu funcții avansate și caracteristicile unui telefon inteligent.

 • În funcție de model și de producător, un smartwatch este capabil să afișeze pe un ecran tactil diferite informații sub formă de text și/sau grafice, să redea muzică, să afișeze e-mail-uri, să preia și să inițieze apeluri, să fotografieze, să arate ora, colectarea de informații de la senzori interni și externi etc.

 • Ceasurile inteligente sunt în prezent printre cele mai populare produse de tip portabil de pe piață. Conform firmei de cercetare IDC, peste 30 la sută din produsele portabile sunt ceasuri inteligente.

   

 • Istoric

 • Pulsar a fost primul ceas digital realizat de compania Hamilton Watch în anul 1972. A devenit o marcă comercială care ulterior, în 1978, a fost achiziționat de Seiko. În 1982 Seiko a lansat un nou ceas “Pulsar”, modelul NL C01, acesta fiind capabil să stocheze 24 de cifre, devenind primul model de ceas cu memorie programabilă. Data 2000 Watch apărut anul următor, putea afișa 2.000 de caractere și era cuplat la o tastatură prin conexiune wireless.

 • În 1984 Seiko a lansat modelul RC-1000 Wrist Terminal, acesta fiind capabil să interacționeze cu un computer. În anul 1985 a fost lansat modelul RC-20 Wrist Computer, ceasul având un microprocesor de 8 biți, memorie ROM de 8 KB, memorie RAM de 2 KB, aplicații pentru planificări, notițe și un calculator cu patru funcții. În același an a fost lansat și modelul RC-4000 Graph Data, denumit “cel mai mic terminal de computer din lume”.

 • Timex Datalinx a fost introdus în anul 1994. Primele modele puteau realiza un mod de transfer de date wireless pentru a comunica cu un computer personal. Programările și contactele create în Microsoft Schedule+, puteau fi transmise către ceas prin intermediul unui protocol wireless.

 • În anul 1998, Steve Mann a conceput primul ceas inteligent Linux, prezentat la IEEE ISSCC2000, unde a fost numit “tatăl dispozitivelor de calcul la purtator”. Seiko a lansat Ruputer în Japonia – un ceas cu un microprocesor de 3,6 MHz pe 16 biți, memorie flash de 2 MB și memorie RAM de 128 KB. În afara Japoniei, a fost distribuit ca Matsucom onHand PC până în 2006. Acest ceas este uneori considerat primul smartwatch, deoarece a fost primul ceas care oferă afișare grafică monocromă și multe aplicații de la terțe părți.

 • În 1999 Samsung a lansat SPH-WP10, un model de smartwatch care avea o antenă proeminentă, un ecran LCD monocrom și un timp de vorbire de 90 de minute cu ajutorul unui microfon și al unui difuzor integrat. În 2009 compania a lansat S9110 Watch Phone cu ecran LCD color de 1,76 inch și o grosime de 11,98 mm.

 • Fossil Wrist PDA

 • În 2003 a fost lansat Fossil Wrist PDA, un ceas care a rulat Palm OS având 8 MB de memorie RAM și 4 MB de memorie flash.

 • Microsoft lansează în 2004 smartwatch-ul SPOT (Smart Personal Objects Technology), o inițiativă a Microsoft de a personaliza aparatele electronice de uz casnic.

 • În colaborare cu Fossile Inc., Sony Ericsson a lansat MBW-100, un ceas cu conexiune la Bluetooth care anunța utilizatorul când primește apeluri și mesaje text.

 • În 2009, Burg Wearables lansează Burg primul ceas smartphone care are propriul său card SIM și nu necesită conectare la un smartphone.

   

 • Sony Ericsson a lansat în 2010 modelul Sony Ericsson LiveView, un smartwatch cu un display extern Bluetooh pentru smartphone Android.

 • Pebble Technology Corporation lansează Pebble în 2012, un smartwatch inovator cu ecran LCD alb/negru de 32 mm și 144 × 168 pixeli fabricat de Sharp. Alte caracteristici includeau un motor vibrator, magnetometru, senzori de lumină ambientală, accelerometru, comunicare prin Bluetooth cu un dispozitiv Android sau iOS, rețele de socializare, e-mail, GPS, rezistență la apă de 5 atm.

 • Începând cu anul 2013, un număr mare de noi modele smartwatch au fost lansate de la diverse companii precum Acer, Alcatel (OneTouch), Apple (Apple Watch), Asus (ZenWatch), Casio (WSD-F20), Google (Android Wear), LG (G Watch), Microsoft (Microsoft Band), Motorola (Moto 360), Samsung (Galaxy Gear), Razer (Nabu Watch), Sony (SmartWatch), TAG Heuer Connected, Toshiba etc.

 • Tipuri

 • Deși piața este în continuă schimbare, iar companiile producătoare încearcă în permanență să aducă noi modele, ceasurile inteligente pot fi împărțite în mai multe categorii:

 • După utilizări și funcții:

 • Sport: Funcțiile includ pedometru, distanțele parcurse, numărul de ture și a vitezei de alergare, consumul de calorii, prognoza meteo, busolă, GPS, altimetru, barometru etc

 • Sănătate: monitorizarea ritmului cardiac, temperaturii corpului, somnului, asistent de nutriție, dieta zilnică, aplicații pentru reducerea stresului, relaxare și meditație, agresivitatea soarelui

 • Securitate: includ GPS, apeluri de urgență și control parental

 • Alerte: sincronizarea cu smartphone pentru alerte prin SMS, apel sau e-mail și memento.

 • După modul de conectare:

 • Smartwach pereche: acestea trebuie să fie conectate la un smartphone pentru a funcționa la potențial maxim.

 • Smartwatch independent: se pot conecta la smartphone, dar funcționează la capacitate maximă și fără. Au suport dedicat pentru cartelă SIM, se poate apela un număr, trimite SMS-uri și naviga pe internet.

 • Smartwach clasic: sunt ceasuri clasice cu unele funcții de smartwatch. Cele mai multe au un ecran mic, pe care se pot vedea notificări de mesaje primite sau alerte, iar numărul de funcții este limitat.

 • Hardware

 • System-on-chip (SoC): Noile modele de ceasuri inteligente, integrează majoritatea elementelor hardware (microcontroler, memorie ROM/RAM, interfață grafică), și software (sistem de operare, aplicații), într-un singur circuit integrat.

 • Microcontroler: controlează microprocesorul, chipset-ul Bluetooth, procesor grafic, senzorii. De asemenea toate funcțiile sunt gestionate de microcontroler.

 • Microprocesor: Cele mai multe modele de ceasuri inteligente funcționează cu microprocesoare ARM (Advanced Risc Machines). Smartwatch-urile produse în China folosesc, de regulă, microprocesoare MediaTek.

 • Memorie ROM/RAM, EEPROM și Flash, microSD

 • Interfețe de comunicare externă : Bluetooth, Wi-Fi, USB și NFC

 • Controler de periferice multimedia: video, audio, aparat de fotografiat, cartelă SIM

 • Pebble E-Paper Watch

 • Ecran tactil: Cele mai frecvent utilizate ecrane pentru ceasurile inteligente sunt în prezent E Ink (E-Paper) și LCD datorită consumului redus de energie. Alte tipuri de ecrane utilizate sunt Sharp Memory LCD și OLED. De asemenea Qualcomm a introdus un ecran cu tehnologia MEMS (Mirasol), iar Samsung a introdus propriul ecran „soft screen”.

 • Acumulator: Cele două tipuri principale de baterii folosite în ceasurile inteligente sunt Li-ion și Li-Polymer. Bateriile din polimeri au o capacitate mai mare de alimentare. Sunt folosite și noi tehnologii de încărcare, cum ar fi încărcarea WiFi și încărcător solar.

   

 • Senzori: Reprezintă principalul mijloc prin care ceasurile inteligente introduc datele. Senzorii pot fi:

 • Senzori de mișcare: pedometru, accelerometru, busolă, magnetometru , giroscop, barometru, GPS

 • Biosenzori: glucometru, ritm cardiac, tensiune arterială, ECG, EMG, temperatura corpului

 • Senzori de mediu: temperatură și umiditate, gaze, PH, UV, lumină ambientală, particule de praf, barometru, altimetru, microfon.

 • Sistem de operare

 • Cele mai des folosite sisteme de operare pentru ceasurile inteligente sunt:

 • Asteroid OS, un sistem de operare independent bazat pe Linux, realizat special pentru smartwatch-uri cu hardware limitat.

 • Pebble OS, utilizat de ceasurile Pebble

 • Sailfish OS, bazat pe Linux, pentru smartwatch și alte dispozitive

 • Tizen, bazat pe Linux folosit de Samsung Gear

 • WatchOS, proprietar folosit de Apple Watch

 • Wear OS, inițial Android Wear, dezvoltat de Google

 • Aplicații

 • Ca și pentru smartphone, există o mulțime de aplicații care adaugă diferite capabilități unui smartwatch. Pentru ceasurile cu Wear Os (Android OS) sau Watch OS, acestea pot fi descărcate din librăriile Google Play sau Apple Store. (sursa wikipedia)

   

 • VINZI–CUMPERI–NEGOCIEZI–LICITEZI topX.ro ANUNTURI GRATUITE

   

 • Cei ce detin ori doresc sa dezvolte o afacere cu ceasuri, le recomandam PROFILUL AFACERE.

   

 • Fie ca doresti sa pui doar un anunt de vanzare ori ai necesar sa publici multiple anunturi, PROFILUL AFACERE disponibil in curand iti ofera multiple avantaje, expunere profesionala, pagina individuala, multiple numere de telefon, logo, banner, mesagerie, email, harta, recenzii, etc.

   

 • Uita de costurile mari de productie ale unui site, de perioada de realizare a acestuia, de gazduiri scumpe.

 

PRODUCATORI DE CEASURI :

 • A

 • Lange & SöhneABP ParisAD-ChronographenAerowatchAigleAignerAlain SilbersteinAlexander ShorokhoffAlfred DunhillAlfred Rochat & FilsAlpinaAndersen GenèveAngelusAngular MomentumAnonimoAppleAquanauticAquastarAristoArmand NicoletArmaniArmin StromArnold & SonArtisanalArtyaAskaniaAteliers deMonacoAtlanticAudemars PiguetAuguste ReymondAuricosteAzimuthAzzaro

 • B

 • B.R.MBallBalmainBaume & MercierBedat & CoBell & RossBenrusBenzingerBertolucciBeuchatBiforaBlack-Out ConceptBlacksandBlancpainbluBoegliBogner TimeBoldrBombergBoucheronBovetBreguetBreilBreitlingBremontBruno SöhnleBulgariBulovaBunzBurberryBWC-Swiss

 • C

 • C.H. WolfCabestanCadet ChronostarCamel ActiveCamille FournetCandinoCarl F. BuchererCarlo FerraraCartierCasioCatenaCatorexCattinCenturyCerrutiCertinaChanelCharmexCharriolChase-DurerChaumetChopardChris BenzChristiaan v.d. KlaauwChristophe ClaretChronographe Suisse CieChronoswissChurpfälzische UhrenmanufakturCitizenck Calvin KleinClaude BernardClaude MeylanClercConcordCondorCornehlCortébertCorumCronusCuervo y SobrinosCvstosCWCCymaCyrus

 • D

 • D.Dornblüth & SohnDamaskoDaniel RothDavidoffDavosaDe BethuneDe GrisogonoDecadeDeep BlueDeLaCourDeLaneauDelmaDevonDewittDieselDietrichDiorDodaneDolce & GabbanaDom Baiz InternationalDoxaDubey & SchaldenbrandDuBois 1785DuBois et filsDugenaDürmeister

 • E

 • EbelEberhard & Co.EdoxEichmüllerElectionElginElyseeEngelhardtEnicarEnnebiEposErnest BorelErnst BenzErwin SattlerEspritEternaEulitEulux

 • F

 • F.P.JourneFabergéFavre-LeubaFeldoFendiFestinaFlucoFludoFormexFortisForumFossilFranc VilaFranck DubarryFranck MullerFrederique Constant

 • G

 • Gaga MilanoGalletGantGardéGarminGeorges VGermano & WalterGevrilGigandetGirard PerregauxGiuliano MazzuoliGlashütte OriginalGlycineGrafGrahamGreubel ForseyGrovanaGruenGrönefeldGUB GlashütteGucciGuessGuy LarocheGérald GentaGübelin

 • H

 • H.I.D. WatchH.Moser & Cie.Habring²HacherHaemmerHagalHamiltonHanhartHarry WinstonHautlenceHD3HebdomasHebeHelvetiaHentschel HamburgHermèsHerzogHeuerHirschHublotHugo BossHYT

 • I

 • Ice WatchIkepodIllinoisIngersollInvictaIron AnnieItay NoyIWC

 • J

 • Jacob & Co.Jacques EtoileJacques LemansJaeger-LeCoultreJaermann & StübiJaquet-DrozJB GioacchinoJean d’EveJean LassaleJean MarcelJeanRichardJoopJorg HysekJules JürgensenJunghansJunkersJuvenia

 • K

 • KelekKHSKienzleKoboldKonstantin ChaykinKorloffKriegerKronsegler

 • L

 • L’EpéeL.LeroyLacoLacosteLancasterLancoLang & HeyneLaurent FerrierLebeau-CourallyLemaniaLeonidasLimesLindburgh + BensonLinde WerdelinLipLiv WatchesLocmanLonginesLongioLorenzLorusLouis ErardLouis MoinetLouis VuittonLouis XVILucien RochatLuminoxLüm-Tec

 • M

 • M&M Swiss WatchMarcello C.MargiMarlboroMartin BraunMarvinMaseratiMathey-TissotMauboussinMaurice de MauriacMaurice LacroixMb&fMeccaniche VelociMeistersingerMercureMeyersMichael KorsMichel HerbelinMichel JordiMicheleMidoMilleretMilusMinervaMomentumMomo DesignMondaineMondiaMontanoMontblancMontegaMorellatoMoritz GrossmannMovadoMühle Glashütte

 • N

 • N.B. YäegerN.O.ANauticaNauticfishNethunsNina RicciNivadaNivrelNixonNOMOSNouvelle Horlogerie Calabrese (NHC)

 • O

 • ODMOfficina del TempoOffshore LimitedOllech & WajsOmegaOratorOrbitaOrfinaOrientOrisOtumm

 • P

 • PacardtPaneraiParmigiani FleurierPatek PhilippePaul PicotPequignetPerigáumPerreletPerseoPhantomsPhilip SteinPhilip WatchPiagetPierre BalmainPierre CardinPierre DeRochePierre KunzPolicePoljotPorsche DesignPrimPro-HunterPryngepsPulsarPuma

 • Q

 • Quinting

 • R

 • RadoRaidillonRainer BrandRainer NienaberRaketaRalf TechRalph LaurenRaymond WeilRebellionREC WatchesRecordRessenceRevue ThommenRGMRichard MilleRios1931RoamerRoger DubuisRolexRolf LangRomain JeromeRothenschildROWIRSWRyser Kentfield

 • S

 • S.OliverS.T. DupontSalvatore FerragamoSandozSarcarScalfaroSchaumburgSchwarz EtienneSea-GullSectorSeikoSekfordSevenfridayShinolaSicuraSinnSkagenSlavaSnyperSothisSpeake-MarinSpinnakerSqualeStarkiinSteelcraftSteinhartStowaStromStuhrlingSwatchSwiss Military

 • T

 • TAG HeuerTavannesTB ButiTechnomarineTechnosTemptionTempvs CompvtareTendenceTerra Cielo MareTheoreinThomas NinchritzThorrTiffanyTimberland WatchesTimexTissotTitusTokyo FlashTommy HilfigerTonino LamborghiniTraserTudorTutimaTW Steel

 • U

 • U-BoatUlysse NardinUnikatuhrenUnion GlashütteUniversal GenèveUrban JürgensenUrwerk

 • V

 • Vacheron ConstantinValbrayValentinoVan Cleef & ArpelsVan Der BauwedeVangardeVenturaVersaceVianney HalterViceroyVictorinox Swiss ArmyVillemontVincent CalabreseViscontiVixaVogardVollmerVolnaVostokVoutilainenVulcain

 • W

 • WakmannWalthamWelderWempeWengerWerenbachWittnauerWylerWyler Vetta

 • X

 • XemexXetum

 • Y

 • YantarYemaYes WatchYves Saint Laurent

 • Z

 • ZeitwinkelZenithZeno-Watch BaselZentRaZeppelinZodiacZRC

Iti dorim ticaiala buna si spor in afaceri ! Sa ne auzim sanatosi !

Prin topX.ro ai propria ta Casa de licitatii ! Ce mai stai ?

Prin PROFILUL AFACERE, ai propriul tau site web fix in 5 minute prin costuri infime, incepi imediat sa vinzi si sa castigi bani ! Dezvolta-ti Afacerea !

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

RON Leu românesc