?>
Autorulote si Motorhome

Libertatea vacanței tale – Autorulota și Rulota

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Te-ai plictisit de vacanțele care arată în fiecare an cam la fel? Chiar dacă schimbi destinația, parcă e tot plajă, hotel all inclusive, ziua trândăvit la soare, seara petreceri pe litoral. Ai senzația de déjà vu?

Ce zici vara asta să mergi într-o altfel de vacanță? Mai bine zis să-ți faci o vacanța “umblătoare”.

Cum? Pornind haihui cu autorulota!

Dacă îți surâde ideea, noi te ajutăm să o pui în practică cât de curând.

Pe noua platformă de anunțuri gratuite topX.ro poți închiria sau cumpăra rulote, autorulote, motorhome și caravane noi sau second-hand. Alege-ți autorulota potrivită din sute de anunțuri și zeci de branduri precum Hobby, Karmann, Rimor, Roller Team, Burstner, Sunlight, Dethleffs.

Dacă pui la cale o esacpadă în doi poți opta pentruo autorulotăRimor Horus 45. Ai intimitate și confort garantat!

Dacă mergi cu familia sau gașca ai nevoie de mai mult spațiu, respectiv de o rulotă sau o autorulotă de 3, 5 sau mai multe persoane. Autorulota Benimar Tessoro poate fi tocmai ceea ce cauți.

E mare, spațioasă și găsești în ea tot de ce ai nevoie: rezervor pentru apă, aragaz, frigider, masa extensibilă, televizor, dulapuri, banchete reglabile, paturi, cabină de duș și aer condiționat.

Acum libertatea ta de mișcare nu se limitează la traseul plajă-hotel, hotel-plajă. Cu topX.ro iei hotelul cu tine, te oprești unde vrei, stai cât vrei, vezi mai multe locuri prin țară și ai parte de o vacanță altfel.

Bineînțeles, topX România nu e doar pentru cei care stau cu gândul la o vacanță de nomad, ci și pentru cei care vor să facă un ban. Dacă ai o rulotă sau o autorulotă care stă și adună praf, tânjind după un drum lung, nu o mai ține zăvorâtă într-un garaj. O poți închiria, atunci când nu o folosești, pe topX.ro! Iar dacă știi că nu o să-ți mai trebuiască o poți vinde, tot aici. Îți plasezi anunțurile gratuite pe topX România, negocezi prețul cu clientul și câștigi bani cu rulota ta care se plictisește să stea parcată lângă casă.

Mai avem și alte idei pentru tine. Ai o dubă și nu știi ce să faci cu ea? Noi ți-o convertim în autorulotă și poate chiar vara asta reușești să mergi cu ea într-o vacanță. Există chiar și un curent #van conversion, în care mulți își construiesc campervanuri din dube. Postează un anunț pe topX.ro în care soliciți un astfel de serviciu și cu siguranță găsești rapid un atelier de transformare a vehiculelor.

Oferta poate veni, bineînțeles, și din partea celor care au un atelier specializat în conversii. Dacă ai o astfel de afacere, promoveaz-o pe topX.ro. Publică anunțuri gratuit și găsește-ți rapid clienții.

Pe topX.România îți pui afacerea pe roate!

RON Leu românesc