?>
Librarie

LIBRARIA topX.ro

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Librăria

Bun venit în librăria de pe topX.ro!
Aceasta este o categorie unde poți vinde sau cumpăra cărți, rechizite școlare sau de birou, dar nu numai.
Librăria topX România este pentru cei care știu cum se simte mirosul de carte nouă sau, dimpotrivă, de pagină veche, care simt aproape euforie când scriu într-un caiet nou sau care, în era butoanelor și a ecranelor tactile, încă au o mare plăcere în a ține o agendă și a mânui un pix.
Cu toată puterea lui, digitalul nu cred că va anula vreodată cartea, foaia de hârtie și senzația pe care ți-o dă scrisul de mână. Dimpotrivă, devine tot mai cool sau ai colecții autentice, ediții unice și e tot mai trendy să ții un jurnal.
Dacă te-ai regăsit în descrierea de mai sus, atunci ai nimerit locul potrivit. Noua platformă de anunțuri gratuite topX Romania te va surprinde. Plăcut desigur!
TopX.ro aduce împreună editurile de top din țară. Aică poți cumăra cărți de la Humanitas, Litera, Polirom, Trei, Paralela 45 ș.a.
Ce este minunat pe topX.ro e că poți găsi colecții și cărți rare, care nu mai sunt reeditate. Alegi ce-ți place, negociezi prețul cu pricepere și te bucuri de cărțile și autorii preferați.
Pe topX.ro la categoria Librărie ai mai mult decât găsești într-o librărie sau bibliotecă.
Aici îți poți aduce aminte de tinerețe și poți cumpăra reviste sau postere care nu mai sunt de găsit așa ușor.
Pe topX.ro îți faci plinul cu lecturi de vacanță, îți pregătești piciul pentru școală sau revenirea ta la birou de după concediu. Asta pentru că tot aici poți găsi rechizite școlare, instrumente de scris și accesorii de birou.
Dacă ești un cititor înverșunat, dar nu prea-ți place să aduni mormane de cărți în casă, scoate-ți biblioteca la vânzare.
Poți plasa pe topX.ro atâtea anunțuri gratuite câte pagini într-un roman de Proust. Îți găsești rapid cumpărătorii și câștigi bani imediat. Ai și opțiunea de a licita.
Dacă totuși nu vrei să te desparți definitiv de cărțile sau revistele tale le poți doar închiria, pentru că pe topX România ai și această posibilitate.
Iar dacă ești în good deeds mood poți și să donezi. Cineva, la sigur, va aprecia.
Parte de carte să ai și de spor la cumpărat și vândut!

RON Leu românesc