?>
Mama si Copilul

MAMA si COPILUL

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Să fii mamă e o aventură. Pe cât de frumoasă, pe atât de anevoioasă uneori. Orice mămică are nevoie de ajutor, mai ales dacă este la început de drum. De asta suntem noi aici!

Pe noua platformă de anunțuri gratuite topX România găseşti tot de ce ai nevoie pentru ca aventura ta și a piciului tău să fie una plăcută și memorabilă.

Știm cât de prețios este timpul pentru o mămică. TopX.ro te scutește de umblatul prin magazine. Aici poți cumpăra produse pentru nou-născuţi, preşcolari, dar și tot ce-i trebuie unei viitoare sau proaspete mămici.

Începem să ne gândim și să cumpărăm haine pentru copii încă de cum aflăm că vom fi părinți. Așa că dacă vrei să te găsească cel mic pregătit, dă o fugă chiar acum pe topX.ro.

În secțiunea Mama și Copilul vei găsi hăinuțe adorabile. Dacă vrei pijamale asortate, de exemplu, le găsești la Hanna Andersson. Hăinuțe din țesături naturale au cei de la L’ovedbaby și Gerber, iar cei mai drăgălași papucei în care piciul tău va face primii pași îi poți lua de la Zutano.

Hăinuțe, pantofiori și accesorii pentru copii, cu design unic și cool. Toate într-un singur loc – TopX România.

Cauti un carucior sau un scaun auto?

Pe topX.ro găsești o mulțime de modele ale celor mai tari brenduri. Chicco, Kiddo, BabyStyle te ajută să-l transporți în siguranță pe cel mic. Mai găsești aici și marsupii, premergătoare sau alte accesorii atât de necesare pentru o deplasare plăcută și confortabilă pentru mamici și bebeluși. Dacă nu ai nevoie de ele permanent le poți doar închiria. Pe topX.ro ai această posibilitate.

Dar nu numai de îmbrăcatul și transportatul celui mic își bate capul o mămică. O alimentație sănătoasă este, de asemenea, esențială. Odată începută diversificarea, vă va fi de mare ajutor un blender cum ar fi Aparatul Philips 4 în 1 pentru prepararea mâncării bebelușului. Tot pe topX.ro mai găsești accesorii, biberoane, sterilizatoare, scaune de masa, suzete și termosuri. Prețul îl poți negocia direct cu autorul anunțului.

Dacă suntem sătui ne este a joacă. Stimulează simțurile și imaginația copilului tău cu cele mai distractive jucării! Poți opta pentru ceva interesant de la BabyBorn, iar dacă ați ieșit din scutece, la LEGO, Melissa and Doug Toys găsiți jocuri educative.

Părinții știu că periodic sunt nevoiți să renunțe la o mare parte din lucrurile copiilor: cărucior, scaun auto, pătuț, jucării. Mai ales garderoba bebelușului trebuie înnoită frecvent.

Noua platformă de anunțuri gratuite topX.ro îți pune la dispoziție posibilitatea să închei un târg avantajos de ambele părți, printr-o procedură simplă. Crează-ți stocul de produse, postează câte anunțuri gratuite vrei și începe să vinzi și să câștigi bani imediat. Obține cel mai bun preț prin posibilitatea de a licita.

Dacă vrei mai degrabă să faci o binefacere decât o afacere din hainele sau produsele pentru copii pe care le ai, le poți dona, tot aici pe topX.ro.

Spor la cumpărături și să creșteți mari!

RON Leu românesc