?>
Marfuri En-Gross Vrac

Marfuri En-gros și Vrac

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Nu mai este o noutate că în România consumatorul obișnuit trebuie să cotrobăie pe rafturile magazinelor pentru a găsi produse locale. Țăranii rămân cu marfa nevândută, în timp ce bunurile de import se vând de 10 până la 20 de ori mai scump decât cele locale. Țăranul român a fost îndepărtat de la tarabă pentru că supermarketurile gâfâie de marfă de import.
Noua platformă de anunțuri gratuite topX România este un spațiu virtual care-și propune să sprijine expunerea produselor țăranilor harnici și cinstiți, a industriașilor români care oferă alimente naturale și bunuri de calitate.
Vrem să adunăm cât mai mulți consumatori și țărani în jurul unor valori comune, să punem pe picioare un sistem sănătos și accesibil de aprovizionare prin care țăranii să-și poată vinde producția în mediul urban. Iată de ce am creat categoria Mărfuri en-gros și vrac pe topX.ro.
Dacă ai o grădină, o fermă sau sere, dar ți-e greu să ajungi cu produsele tale la raft sau dacă tu ești cel care vrea să cumpere produse de calitate în cantități mari, ai nimerit unde trebuie!
Multitudinea categoriilor de produse pe care le poți vinde și cumpăra aici te va surprinde pentru că acoperă aproape orice nișă comercială, de la fructe, legume, carne și lactate la utilaj agricol și tehnic.
Prețul unui kilogram de roșii crește de câteva ori de la producător până la consumator. De aceea și ajung atât de scumpe pe piață produsele românești, pentru că nu există un sistem de distribuție care să le asigure țăranilor accesul la vânzarea directă. 
Pe topX România vinzi și cumperi direct de la producător.
Nu o fi merele sau perele de la țară toate una ca una, o fi având o găurică sau o pată pe ici-colo, dar, știți și voi, gustul pe care-l au e incomparabil. Pe topX.ro faci economii importante dacă soliciți cantități mari de fructe sau legume. Poți merge să ți le culegi chiar tu din pom dacă vrei să ai parte de o aventură rustică. Prețul e flexibil și negociabil pentru că nu există intermediari.
Lapte, brânză, unt de casă – sună ademenitor, nu? Le găsești pe toate aici, în cantități mari. Și nu doar atât! La “târgul” de pe topX.ro ai carne, pește și ouă proaspete. Dacă nu vrei să le iei gata de băgat la cuptor poți cumpăra animale și păsări vii. Poate îți faci chiar tu o crescătorie de rațe, gâște sau curcani! Tot aici ai și panificație și dulciuri de casă așa cum nu o să găsești nici într-un supermarket.
TopX.ro e și cel mai tare loc unde să cumperi sau să vinzi tărie. Țuică, pălinca, vin, rachiu – luați cât poftiți, dar consumați cu moderație!
Pentru cei care nu se au bine cu tăria se găsește cafea și cacao.
Îți poți descărca pe topX.ro grămezile de grâne, porumb și orz. Da, aici poți vinde și cereale!
Ai nevoie de o cantitate mai mare de flori sau pomi fructiferi și decorativi și cauți un preț mai bun decât cel de retail sau din florării? Pe topX.ro ai oferte en gros câtă frunză și iarbă. Negociază direct cu autorul anunțului și primește o ofertă bazată pe cantitatea dorită.
Profită de prețuri nemaipomenite la textile, îmbrăcăminte, încălțăminte și pielărie! Poți cumpăra pentru magazinul sau buticul tău de la șosete, tricouri, geci și pantofi la prosoape, țesături și covoare.
Dacă vrei, cu topX.ro îți ridici casa din temelie. Găsești aici piatră și cărămidă, lemn și metale, nisip și ciment. Iar pentru finisaj și interior ai gresie și faianță, vopsea, diluanți și detergenți, dar și obiecte sanitare.
Frumusețea și sănătatea nu pot fi vândute sau cumpărate. Poți însă cumpăraa produse farmaceutice și cosmetice en gros. Pe topX.ro îți punem la dispoziție o gamă variată de produse naturiste, ceaiuri, tincturi, unguente, geluri, creme naturale sau cu extracte naturale.
Naturale și provenite de la cei mai buni producători sunt și uleiurile pe care le găsești pe topX.ro. De rapiță, măsline, palmier, floarea soarelui, sâmburi de struguri sau uleiuri terapeutice – oferta o să te ungă la suflet cu siguranță.
Fie că îți renovezi casa, fie că ai un business și ai mereu nevoie de materiale sau utilaj la un preț avantajos sau iubești natura, iar gradina sau terasa îți este colț de rai, noi îți venim în ajutor. TopX.ro e un bazar imens în care cauți și găsești ceea de ce ai nevoie. De exemplu, utilaj profesional, tehnologie industrială, medicală sau militară, electrocasnice sau electronice. Aici poți chiar vinde sau cumpăra loturi sau parcuri auto.
TopX România te ajută să fii bine echipat și să ai la îndemână cât mai multe produse de care ai nevoie. Pe noua platformă de anunțuri gratuite vinzi și cumperi echipament de muncă, medical, sportiv, tehnic sau de explorare. De asemenea, ai la prețuri flexibile, care scad în funcție de cantitatea comandată, mase plastice, hârtie și carton, ambalaje, pungi și sacoșe.
Dacă tu ești cel care are produse din categoriile menționate le poți vinde atât de simplu, en-gros sau vrac. Tot ce trebuie sa faci e să-ti plasezi anunțurile pe platformă, care-s gratuite și multe la număr și începe să câștigi bani imediat.
Dacă tu ești cel în căutare de produse, intră in infinitul bazar de pe topX România și nu ai cum ieși dezamăgit și cu mâna goală.
Mult spor și să vă fie numai de bine!

RON Leu românesc