?>
Mobilier

Mobilier

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Să ai mobilă veche, dar să-ți dorești o modernizare – este, să recunoaștem, o situație des întâlnită.

Dacă vrei să îți schimbi mobila cu ceva mai modern, mai potrivit spațiului sau noului stil de amenajări ales, nu trebuie neapărat să arunci un mobilier care încă funcționează și se poate folosi.

Nu știi ce-ai putea face cu o canapea, o masa și câteva scaune care parcă nu-și mai au locul în casa ta?

Ei bine, soluții există întotdeauna. Noi venim cu una.

Noua platformă de anunțuri gratuite topX.ro îți oferă spațiu virtual pentru a scoate la vanzare mobilă second-hand sau obiecte noi de mobilier.

Dacă toată locuința ta este mobilată cu piese vechi, dar nu te lasă inima să arunci nimic, publică câte anunțuri vrei, gratuit, pe topX România și-ți găsești la sigur cumpărătorul.

Pentru tine o măsuță sau un dulap scorojit și înnegrit de ani poate fi gunoi, dar există mulți oameni îndrăgostiți de antichități și, cu cât piesa de mobilier este mai veche, cu atât este mai valoroasă pentru ei. Sunt și vânători de chilipiruri care se ocupă cu restabilirea mobilierilui vechi pentru a-l vinde din nou sau muzee care caută piese dintr-o anumită perioadă din trecut sau în stil tradițional.

Poate nu o să faci o avere, dar dacă știi să negociezi, poți lua chiar un preț bun, așa încât din banii de pe masa, comoda și scaunele tale vintage să-ți iei o canapea modernă.

Ești antreprenor, ai un atelier sau o fabrică de mobilă și ți-ai dori mai multă expunere și vizibilitate pentru produsele tale? Te ajută TopX. România!

Fie că apreciezi lemnul bine prelucrat, confecționezi mobilier de bucătărie din PAL sau te pricepi să îmbini robustețea metalului cu lemnul masiv și creezi modele elegante de mese, scaune, paturi sau rafturi – fii sigur că aici prdusele tale vor fi apreciate. Publică anunțurile tale gratuit pe topX.ro, începe să vinzi și să câștigi bani imediat, altfel decât erai obișnuit – mai simplu, mai rapid și cu mai puțină bătaie de cap.

TopX.ro este de mare ajutor nu doar pentru cei ce vor să vândă. Dacă te muți la casă nouă sau îți reamenajezi locuința și nu ești genul care să umble luni întregi prin show-room-uri, care simte nevoia să pună mâna pe o canapea, să tragă poate chiar un pui de somn pe ea, să o vadă și să se mai gândescă câteva zile după aceea dacă o cumpără sau nu, atunci topX.ro e pentru tine.

Intră acum și descopera piese unice în secțiunea Mobilier și amenajează-ți locuința de acasă, chiar de pe canapeaua ta. Te-ar putea surprinde ceea ce descoperi aici. Un cufăr vechi poate deveni o măsuță de cafea așa cum nu o să mai găsești nicăieri.

TopX România ține la confortul tău!

Suntem aici pentru că vrem să-ți fie bine!

RON Leu românesc