?>
Parfumuri si Cosmetice

Parfumuri și Cosmetice

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Cam cât îți ia să fii gata să ieși din casă așa încât să întorci privirile pe stardă? (De frumoasă ce ești, evident 😊). Dacă ai totul la îndemână, nu ar trebui să-ți ia mai mult de 10 minute. Știm că timpul este prețios pentru tine. De aceea, ți-am pregătit ceva ce o să-ți placă: produse de make-up și parfumerie de la furnizori internaționali – toate într-un singur loc – pe topX.ro.

Pe noua platformă de anunțuri gratuite e foarte ușor să vinzi sau să cumperi, din confortul propriei case, produse de la brandurile preferate cu doar un click. Ei bine, ar putea fi mai multe 😊.

Dacă știi exact ce vrei, dacă nu ești în browse mode sau dacă nu faci parte din categoria celor care încearcă și tot încearcă arome pâna devin inodori sau se pictează până la cot cu toate rujurile din magazin, atunci topX.ro e pentru tine.

În plus, nu trebuie să zâmbești din complezență vreunui vânzător-consultant, care, după ce ai luat un blush, un gloss și un parfum, se ține scai după tine să mai iei și un fond de ten. Nici nu ești nevoit sau nevoită să ieși cu un sentiment de vinovăție din magazin pentru că după ce l-ai exasperat cu incertitudinea ta cam 30 de minute, nu ai luat totuși nimic.

Dar, să nu lungim vorba. Mai bine să-ți spun ce găsești mai exact aici.

În această categorie de pe topX România sunt adunate tot felul de branduri cool de cosmetice și parfumerie.

Fond de ten, ruj, rimel, farduri, pudră, și alte atâtea câte se găsesc în trusa ta de machiaj, sunt chiar aici. Iti poti lua chiar acum produsele preferate de la MAC, NARS, Nyx, Revlon. Mai găsești și alte branduri faine, cum ar fi L’Oreal, Maybelline, Clinique. Nu putea lipsi din listă una dintre cele mai luxoase mărci de cosmetică și parfumerie – Chanel.

Cu nuanțe florale, citrice sau lemnoase – pe topX.ro găsești și celel mai îmbietoare parfumuri, apă de toaletă sau de colonie.

Vrei arome Christian DiorDolce & GabbanaGiorgio Armani, Versace sau Yves Saint Laurent? Le ai aici la prețuri mai bune decât în magazinele de specialitate.

Pe topX România e simplu! Alegi, comanzi și pentru că produsele vin singure la tine, ai timp pentru somnul de frumusețe.

Dacă ești proprietarul unui salon și vrei să cumperi en-gros, probabil știi că prețul oferit de furnizori, spre deosebire de magazinul oficial al brandului pe care îl dorești, e mai mic și poate fi negociat.

Dacă ești de partea cealaltă a tarabei, adică ai parfumuri sau cosmetică de vândut, îți facem loc pe rafturile topX.ro.

Cineva cu siguranță caută exact produsul pe care-l ai și după ce nu l-a găsit în magazine va fi numai încantare să-l găsească la tine. Ori poate oferi un preț mai ademenitor. Așa că publică anunțurile tale gratuit pe topX.ro și începe să vinzi și să câștigi bani imediat.

Pe topX România punem preț pe frumusețe!

RON Leu românesc