?>
Pescuit si Vanatoare

Pescuit și Vânătoare

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Pentru unii relaxare înseamnă spa, masaj, citit sau plimbat în parc, pentru alții nu există lucru mai relaxant decât pescuitul pe marginea unui lac. Dacă ești unul dintre ei, această categorie de pe topX România, Pescuit și vânătoare, te-ar putea interesa. Fie că ești doar amator sau pescar pasionat, ai nevoie de scule potrivite pentru pescuit. Le găsești ușor pe topX.ro!

Pentru pescuitul staționar ai nevoie de o simplă vargă, iar pentru aruncatul la distanță de o lansetă la care să adaugi neapărat o mulinetă. O să-ți trebuiască și fire, cârlige, nade și momeli. Iar dacă nu ai de gând să mergi cu o cutie de râme pe malul iazului, poți alege dintr-o mulțime de opțiuni de momeli artificiale – voblere, năluci, jiguri, spinnere și altele.

Dacă ai trecut de faza începătorului și vrei să-ți extinzi arsenalul de unelte de pescuit, tot topX România este locul potrivit. Ai aici scaune rabatabile, cântare, genți pentru transportul echipamentului, suporturi pentru lansete și bărci pneumatice pentru a pescui pe lac.

Deci, ai înțeles. Ești binevenit pe noua platformă de anunțuri gratuite topX.ro dacă ești pescar sau ai de gând să devii și vrei să cumperi tot de ce ai nevoie pentru pescuit sau dacă tu ești cel care are de vânzare unelte și accesorii pentru pescari.

Dacă nu-ți place pescuitul și vrei ceva mai incitant, hai la vânătoare!

Accesoriile unui vânător sunt, de asemenea, foarte importante: rucsacul, binoclul, curelele, pălariile sunt doar câteva din detaliile care îți dau aerul acela de vânător veritabil. Alegeți-le de pe topX.ro.

Dar ce fel de vânător fără pușcă?

Ia-ți o armă lisa cu calibru de 12, potrivită pentru vânătoare de păsări sau o armă carabină cu calibru de 30.06, dedicată vânatului mare, precum ar fi cel de mistreț, căprior sau urs.

Dar știi că din pescuit nu te alegi doar cu relaxarea și cu peștele pe care poți să-l vinzi dacă ai prins mai mult decât pentru un ospăț.

Nu ar fi fun să-ți găsești amici de stat pe malul lacului?

Pe topX România îți poți împărtăși pasiunea pentru vânat sau pescuit cu alții. Cum?

Poți organiza concursuri de pescuit sau excursii pentru vânătoare.

Plasează anunțuri gratuit pe topX.ro și să vezi cum îți găsești camarazii cât ai zice “pește”! Dacă ești pescar profesionist și vrei să promovezi pescuitul de competiție, poți organiza master-class-uri în care să-i inițiezi și pe alții în acest hobby sau sport.

Tot pe topX.ro poți promova turismul de vânătoare. Organizează excursii în Munții Bucegi, Făgăraș, Retezat și Vranci și arată-le și altora de ce e vânatul atât de captivant.

Dar până ajungi la o vânătoare de mistreți sau iepuri, te invităm, mai întâi, la o vânătoare de oferte – pe topX România.

Să-ți meargă-n toate!

RON Leu românesc