?>
Sport si Recreatie

Sport și recreație

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Ești atras de călătorii, munți, mare, ocean și viață activă? Atunci fă mișcare, explorează și simte natura în jurul tău.

Pentru că sănătatea e în mișcare, TopX România te îndeamnă să-ți pui mușchiul la treabă. Ca să nu găsești scuze că azi e marți și începi de lunea viitoare sau că ți s-a defectat bicicleta, noi ți-am pus la dispoziție tot de ce ai nevoie într-un singur loc.

Fie că faci mișcare în fiecare zi, în weekend sau vrei să mergi într-o vacanță, pe noua platformă de anunțuri gratuite poți să cumperi sau să închiriezi articole și echipament sportiv și de rectreație.

Noua categorie – Sport și recreație, unde găsești echipamente pentru turism, odihnă activă, dar și sporturi extreme, te v-a echipa pentru o călătorie cu adevărat confortabilă, fie că ieși la o tură cu trotineta în parc sau ți-e calea spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Că am adus vorba de mișcare pe două roți, hai să-ți zic ce poți vinde si cumpăra, închiria aici.

Pe topX.ro poți găsi modele dintre cele mai diverse de biciclete, atât pentru bărbați, femei, copii, modele cruiser sau trekking, la prețuri pentru toate buzunarele, de la modele ieftine până la modele de top, care vor satisface orice dorință. Dacă îți dorești mobilitate și confort în orice moment, o bicicletă electrică ți le oferă. Poți alege dintre modele ale brandurilor de top – Romet, Merida, Cannondale, Dahon, Giant,.

Dacă bicicleta ți se pare depășită, ia-ți o trotinetă. E agilă și ușor de folosit, fără să ai nevoie de prea multă pregătire. Găsești pe topX.ro trotinete la oferte de preț de neratat, de la trotinete electrice, până la trotinete pliabile sau cele pentru trickuri, care-s adevarate opere de artă. Ai de unde alege dintre cele mai căutate branduri de pe piața internațională, precum E-TWOO, ZERO, SEGWAY, RAZOR.

Dacă stai bine cu echilibrul ia-ți de pe topX.ro role, waveboard—uri sau un hoverboard. Ai cam crescut pentru ele? I-ai copilului tău. Așa poți să le încerci și tu din când în când.

Astea-s din arsenalul verii. Dar să nu uităm că vine și iarna, iar românul gospodar știe că sania se pregătește de cu vară. Pe topX.ro găsești tot de ce ai nevoie și pentru vacanța de iarnă. Schiuri, snowboard-uri, echipament de schi și snowboard, precum ochelari, căști și alte accesorii.

Dacă știi că nu prea-ți place frigul și nu vei avea nevoie de ele decât pentru o singură escapade montatnă le poți închiria pe topX.ro.

Ești sportiv profesionist sau amator, îți plac vacanțel active? Ajută-i și pe alții să le aibă la fel, oferind spre vânzare sau închiriere echipamentul sportiv sau de rectreație pe care acum nu-l folosești. Ai echipament de golf, schi, fitness, ciclism, alpinism sau escaladă, corturi, saci de dormit, hamace, binocluri și busole? Fă inventarul, publică anunțurile tale pe topX.ro și câștigă bani rapid, fără să faci nimic.

Deci, te-ai prins. Ai pe topX.ro tot spațiul de care ai nevoie pentru a vinde sau cumpăra echipament sportiv sau de recreație, fie că mergi la un picnic în pădure sau te pornești să escaladezi Everstul.

Trăiește cele mai tari emoții, resimte adâncimea apelor, înălțimea munților și liniștea pădurii cu TopX.ro.

Keep moving!

RON Leu românesc