Imobiliare

Tendințe actuale în imobiliare

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Piața imobiliară din România se află într-o continuă expansiune, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează în prezent întreaga lume. În contextul actual, trendul prețurilor locuințelor și al altor tipuri de construcții se preconizează că va urma un trend ascendent de asemenea.
Astfel, noi cei de la topX.ro ne dorim ca prin intermediul unei noi platforme de anunțuri gratuite să venim în sprijinul celor care vor să întreprindă diverse tranzacții în acest domeniu, ajutându-i să țină pasul cu noile tendințe.


Evoluții surprinzătoare pe piața imobiliară


Fiind prima dată când ne-am confruntat cu o pandemie în vremuri moderne, nu au putut fi estimate schimbările economiei, prin urmare nu se puteau prezice creșterile masive de prețuri ale imobiliarelor din ultimele 12 luni.
Efectele situației neobișnuite cu care ne confruntam se resimt atât la nivel economic cât și psihologic și social. Astfel, boom-ul imobiliar existent și viitor se datorează pe de o parte exploziei prețurilor materialelor de construcții de la începutul anul 2021, iar pe de alta schimbării preferințelor românilor în ceea ce privește locul de locuit.
Datorită perioadelor de carantină și izolare, accentul este pus tot mai mult pe dorința de a avea mult spațiu și de a petrece timp in natură. Primele opțiuni sunt orientate în acest moment către a cumpăra sau a închiria apartamente cu suprafețe mari și terasă sau case cu grădină. Anunțuri gratuite cu acest tip de locuințe sunt promovate de către TopX România, existând și varianta de a licita.
În ceea ce privește zona capitalei, o mare parte din locuitorii din București tind sa-și dorească să se mute la casă, poziționarea acesteia nemaifiind atât de importantă. Există clienți atât pentru locuințele din centru cât și pentru cele situate în zonele limitrofe, către periferie, alegerile fiind realizate nu numai în funcție de gusturi, priorități și nevoi, dar mai ales ținându-se cont de buget și de posibilitatea de a negocia prețurile.
Un alt aspect de luat în considerare atunci când vorbim despre prețurile aflate în creștere pe piața imobiliară este directiva europeană privind eficiența energetică a clădirilor care se aplică în cazul noilor construcții. Automat, pentru a fi in conformitate cu normele legale privind acest aspect este nevoie de costuri suplimentare din partea dezvoltatorilor. Scopul principal al acestora este să vândă cât mai mult și să câștige bani imediat, topX.ro fiind locul potrivit pentru postarea de anunțuri gratuite.

 

TopX România – platformă pentru anunțuri imobiliare gratuite


Pentru a ține pasul cu trendurile din domeniul imobiliarelor și având în vedere că această arie are o mare importanță și influențează semnificativ nivelul evoluției economiei țării, este nevoie de cât mai multe informații corecte și de locuri special concepute pentru toți jucătorii implicați.
Având în vedere cele menționate mai sus precum și faptul că viața în online a devenit esențială în zilele noastre, am creat o nouă platformă de anunțuri gratuite care poate fi accesată de toți cei care vor să vândă, să cumpere sau să închirieze spații sau imobile – topX.ro. Utilizând acest site ușor accesibil, utilizatorii au posibilitatea de a negocia prețurile sau chiar de a licita. În acest mod se pot câștiga bani imediat și se pot încheia tranzacții.

RON Leu românesc