?>
Turism

Turism

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Te-a lovit așa din senin un dor de ducă? Ai străbate niște cărări de munte sau ai evada pentru câteva zile în liniștea unui sat? Noua platformă de anunțuri gratuite topX România te ajută să-ți găsești locul (la propriu 😊). Întră aici la categoria Turism, și vezi ce oferte de turism, agro-turism și excursii ai. Fă un tur virtual și alege ce ți-e pe plac.

Dacă nu ești tu drumețul, ci cel care se ocupă de drumețiile altora, fă cunoscute destinațiile pe care le propui pe topX.ro, plasând anunțuri gratuite. Fie că ai o agenție de turism, organizezi trasee montane sau excursii prin țară, noi te ajutăm să-ți faci oferta mai vizibilă și să aduni cât mai mulți turiști.

Dar nu trebuie să ai neapărat o agenție pentru a promova turismul în țară și pentru a câștiga bani. Poți fi chiar tu un mic antreprenor în turism!

Nu ai un job, dar ai o mașină? Ce-ai zice să plimbi cu ea turiști la Sinaia?

Te-ai născut și ai crescut într-un sat din Transilvania? Deci cine ar fi mai în măsură ca tine să știe toate frumusețile și atracțiile locului și să le arate cu pasiune și entuziasm celor veniți de pe alte meleaguri, români sau străini? Devino ghid local sau gazda unei case de oaspeți ori pensiune.

Nu e nevoie să investești, ci doar să pui în valoare ceea ce ai deja – o casă tradițională moștenită de la bunici, o șură, foste grajduri, pe care nu le mai folosești sau chiar casa în care locuiești– și să oferi camere de închiriat.

Poți oferi, de asemenea, plimbări cu căruța sau cu sania, excursii la o stână ori potcovărie, să organizezi drumeții pe bicicletă, să însoțești turiștii la cules de plante medicinale, la pescuit ori în expediții de observare a păsărilor sau, dacă te pricepi la fotografie, să organizezi photo trips, excursii în locuri din care poți face fotografii spectaculoase.

Pe lângă cazare și plimbare poți să le propui un curs de gătit, în care gospodina casei să-i învețe să gătească plăcintă sau tocană. Dacă le place zacusca pe care le-ai servit-o la micul dejun, poți să le-o și vinzi sau le poți pune la pachet și alte produse din gospodărie.

Vezi în câte feluri poți câștiga bani, fără mari investiții, valorificând ceea ce deja ai? Așa că plasează anunțurile tale pe topX.ro și pregătește-te să primești oaspeți de pretutindeni.

Până atunci, noi te primim cu ospitalitate, cu toate ofertele pe care le ai, pe topX România.

Zile insorite si trasee frumoase iti dorim !

RON Leu românesc