?>
Zootehnie

Zootehnie

Ai 1.000 de ANUNTURI GRATUITE

UNIM 20 MILIOANE DE ROMANI

Stai la țară și ai vrea să pui pe roate o afacere de familie? Dacă ai deja câteva oi, vite sau găini pe lângă casă ce zici să te apuci mai serios de o afacere cu necuvântătoare?

Fă-ți o fermă de oi sau una de păsări. Intră pe “țarcul” virtual de pe topX.ro – categoria Zootehnie, și adună-ți turma. Poți face negoț cu fermieri și crescători de animale din toată țara și poți cumpăra bovine, caprine, ovine, păsări, cabaline și iepuri de diferite rase. Fie că vrei 10, 20 sau 200 de capete, le găsești aici și ți le alegi singur.

Dacă ești deja fermier și ai oi, capre sau vite de vânzare îți poți “mâna” turma sau cireada pe topX.ro. Dă de veste pe noua platformă de anunțuri gratuite și găsește-ți cumpăratorii.

Ai o stână, ești cioban și vrei să vinzi miei si oi? Fă-te cunoscut pe topX.ro, pune anunțurile tale, indică prețul, zona, pune și poze dacă vrei și spor la vânzare.

Dacă ai asemenea orătănii prin ogradă, topX.ro e aici pentru tine.

E simplu! Pe topX.ro vinzi sau cumperi păsări și animale domestice direct de la proprietar, fără intermediari sau comisioane. Ce-ai zice să încerci?

Zile bune sa avem!

RON Leu românesc