Profilul Afacere

SUSTINEM TOTI INTREPRINZATORII ROMANI – Prin PROPFILUL AFACERE poti avea propriul tau site in doar 5 minute, cu costuri infime si astfel incepi sa faci bani imediat. Uita de crearea unui site si de gazduiri scumpe. PROFILUL AFACERE iti ofera oportunitatea de a iti crea propria ta afacere imediat ! Toate conturile noi primesc automat 1000 de ANUNTURI GRATUITE.
– Cauti job si nu gasesti ceva potrivit tie ? Iti doresti mai multa flexibilitate in viata ta ? PROFILUL AFACERE este solutia imediata si de succes. Vinde produsele tale, fa comert ori posteaza ce servicii prestezi. Viata se simplifica si incepi sa castigi bani imediat !
In pagina personală din platformă se regăsesc toate elementele necesare pentru o prezentare profesionistă a produselor si serviciilor comercializate de dumneavoastră.
In acelasi timp utilizatorii, de regulă cei cu multe produse sau care dețin o companie, pot dori o pagină personală mult mai personalizată iar acest lucru se poate realiza foarte simplu prin achiziționare unui Profil de Afacere, din contul de utilizator.

Avantaje Profil Afacere

40% Mai multe vizite
– Pagină Personală de Căutare in Magazin
– Pagină Personală Detalii Companie
– Pagină Personală de Recenzii
– Pagină Personală de Contact
– Multiple numere de telefon
– WhatsApp și Telegram

Profil Afacere

Profil Personal

RON Leu românesc