Ziar Digital de Anunturi Gratuite
UNIM 20 MILIOANE DE ROMÂNI

CreativePoint.ro

IN SPITALE MIROASE A MOARTE SI A CORUPTIE

Sistemul sanitar romănesc este la pământ, decesele sunt în creștere explozivă, corupția la cote uriașe, iar dezumanizarea cadrelor medicale întrece orice limite imaginabile.

Generale
Articol SEO
5. Sep 2023
324 vizualizări
IN SPITALE MIROASE A MOARTE SI A CORUPTIE

O realitate tristă și dură, spitalele de stat, un sistem medical eșuat. 


INFECȚIILE INTRASPITALICESTI CU NOSOCOMIALE. 

Infecție nosocomială, sau infecție intraspitalicească, este acea infecție care nu este prezentă sau care nu se află în perioada de incubație în momentul în care pacientul s-a internat în spital și se supraadaugă bolii pentru care pacientul s-a internat.

Spitalele de stat sunt suprapline de aceste nosocomiale. Toți se fac că nu văd, se uită în altă direcție, iar decesele pacienților cu boli grave sunt în creștere alarmantă. Pacienți, care poate ar fi avut o șansă la viață. Nimeni nu face nimic, nimeni nu zice nimic. 

Cine se face responsabil de agravarea stării de sănătate ori a deceselor pacienților ce au fost infectați cu nosocomiale în spital în timpul internării și a efectuării diferitelor acte medicale ???

DEZUMANIZAREA CADRELOR MEDICALE.

Cu toții am avut contact cu cadre medicale cel puțin o dată în viață noastră, pentru a ne trata de o boală, pentru o intervenție chirurgicală, ori cu un membru al familiei. Experianta generală este una total abrutizată, groteasca, inumană. Cadrele medicale, doctorii, medicii, ori cum mai doriți să îi numin, mai degrabă măcelari în halate albe la spital, au ajuns de o asemenea dezumanizare, încât pacienții sunt tratați că o marfă deja moartă. Asta este realitatea. Pacientul nu numai că este tratat cu lipsa respect, ci de multe ori cadrele medicale îl tratează că și cum ar fi vinovat că este bolnav, că sunt deranjate că trebuie să se ridice de pe scaun, că și cum nu ar fi plătiți din bani publici, bani strânși din taxele și impozitele populației, mai pe scurt, plătiți din banii noștri. 

CORUPȚIA, SPAGA.

Corupția și spaga sunt sfinte. Toți cunoaștem nemernicia unora dintre cadrele medicale. Tarifele diferă în funcție de zona în care ești, urbană ori rurală, și de complexitatea actului medical. De la asistente până la neurochirurg, paznic, portar și brancardier, toți vor spagă. Nu se tratează pacientul până nu este actul medical consfințit de spagă, aceasta este regula generală. 

Bineînțeles că există și cadre medicale cu o conduită morală și profesională corectă și demnă, mai rar, dar există. 

SUSȚINEM ȘI ÎNCURAJĂM FLAGRANTUL.  Inregistari audio sau video făcute cu telefonul mobil, ori apelat la poliție și făcut flagrant.  

VENTILAREA MECANICĂ, INTUBAREA.

Procedura venită pe tavă prin protocol medical OMS pentru tratarea bolnavilor de covid în fază gravă, și păstrată de spitale ulterior, și procedură medicală standard pentru anumite situații. Conform studiilor și a statisticilor recente ne arată cum că aproximativ 80% din pacienții intubați au decedat. Răspunsurile oficiale sunt cum că intubarea cât și sedarea sunt pentru binele pacientului, pentru a nu se rani, uneori și legați de pat...

1 - Prin procedura intubării pacienții sunt infectați cu nosocomiale, agravând substanțial starea de sănătate până la deces;

2 - Dozarea oxigenului prin procedura de intubare se face personalizat pe fiecare pacient, și doar de către cadre medicale cu specializare recunoscută legal. O intubare făcută de orice cadru medical, are consecințe fatale;

3 - Prin procedura intubării pacientului, a ventilației mecanice, pacientul este practic lăsat să moară, fară o hidratare corespunzătoare și un tratament medical ultra-personalizat, deosebit de atent studiat, operațiuni care nu le face nimeni, fara a se mai tine cont de posibilitatea infectării cu nosocomiale.

Practic, că să înțelegem toți, protocolul medical de intubare, adică de ventilare mecanică, oferă o lejereitate cadrelor medicale de a nu se mai implica în tratarea pacientului ce a venit în stare gravă, este că o sentință la moarte. Doar 80% scapă cu viață în urma intubării. Datele spun tot. 

Decesele din timpul pandemiei a persoanelor intubate a fost catastrofal.

ÎNCREDEREA ÎN CADRE MEDICALE.

Populația manifestă o lipsă totală de încredere în doctori, egală cu încrederea în politicieni. Oare de ce? Nimeni nu se întreabă cum am ajuns la o asemenea lipsă de încredere în sistemul medical? Răspunsurile le știm cu toții, unele sunt scrise în prezentul articol, dar lista continua cu mii de pagini. 

Multe dintre spitalele de stat au devenit abatoare umane. 

Deci, române, ai grijă să nu te îmbolnăvești, și dacă cumva ai neobrăzarea în a te îmbolnăvi, roagă-te să fi tu ăla norocos și să dai peste cadre medicale cu o conduită morală și profesională frumoasă. 

Până la urmă fiecare dintre noi este responsabil de acesta nenorocire din sistemul medical, acceptând sistemul spăgilor, folosindu-l, ne facem direct vinovați. 

Dreptatea este în măna noastră, a fiecăruia, implica-te!

 


Echipa TOPX România iți dorește multă sănătate și numai zile însorite! 

 

 

 

Comentarii

Crisan Cristian Danut
Crisan Cristian Danut in 7. Sep 2023
Asa e

Adaugă un comentariu nou

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu nou. Autentificare
Ești vânzător profesionist? Creează un cont